Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

Dodaci

Ukupno proizvoda: 9

XTRA KONOPLJA KUHANA 1KG

Kuhano sjeme konoplje koje se prethodno namakalo 24 sata. Čisto i prirodno, vakumirano sa dodatkom konzervansa jamči mogućnost dugotrajnog čuvanja prije upotrebe. Pakiranje 1000g.
4,70 €

XTRA KONOPLJA KUHANA 500GR

Kuhano sjeme konoplje koje se prethodno namakalo 24 sata. Čisto i prirodno, vakumirano sa dodatkom konzervansa jamči mogućnost dugotrajnog čuvanja prije upotrebe. Pakiranje 500g.
2,70 €

XTRA KONOPLJA MLJEVENA 1KG

Mljevena i odmašćena konoplja je izuzetno atraktivan i aromatičan dodatak svakoj prihrani.
2,60 €

XTRA KONOPLJA PRŽENA 1KH

Mljevena i odmašćena konoplja koja je još i naknadno tostirana radi još boljeg i aromatičnijeg mirisa u vašoj prihrani
2,90 €

XTRA KRUŠNE MRVICE 1KG

Fino mljevene krušne mrvice (prezle) predhodno osušene. Odličan dodatak prihrani za većinu riba u našim rijekama i jezerima. Omogućuje bolje i brže otapanje hrane u vodi.
2,60 €

XTRA LJEPILO ZA CRVE 1KG

Ljepilo za crve izuzetne kvalitete i čvrstoće. Služi za ljepljenje živih crva prilikom prihranjivanja ribe crvima. Omogućuje formiranje i bacanje kugli od crva u vodu, a u vodi se otapa i oslobađa crve i tako privlači ribu.
5,31 €

XTRA MELASA 500ML

Melasa je gusta, slatka tamnosmeđa tekućina. Sadrži oko 50% šećera, ali i hranjive tvari, esencijalne aminokiseline, željezo, kalcij, kalij, fosfor i magnezij.
3,00 €

XTRA SOJINO BRAŠNO FINO 1KG

Fino mljeveno odmašćeno sojino brašno. Nezaobilazan dodatak u proizvodnji boila, ali također i odličan dodatak u svakoj prihrani za većinu naših riba.
3,80 €
VSC Pro+ Web Shop   Otvaranje Internet Trgovine