Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

Dodaci prihrani

Ukupno proizvoda: 11

XTRA KONOPLJA KUHANA 1KG

Kuhano sjeme konoplje koje se prethodno namakalo 24 sata. Čisto i prirodno, vakumirano sa dodatkom konzervansa jamči mogućnost dugotrajnog čuvanja prije upotrebe. Pakiranje 1000g.
35,00 Kn

XTRA KONOPLJA KUHANA 500GR

Kuhano sjeme konoplje koje se prethodno namakalo 24 sata. Čisto i prirodno, vakumirano sa dodatkom konzervansa jamči mogućnost dugotrajnog čuvanja prije upotrebe. Pakiranje 500g.
20,00 Kn

XTRA KONOPLJA MLJEVENA 1KG

Mljevena i odmašćena konoplja je izuzetno atraktivan i aromatičan dodatak svakoj prihrani.
20,00 Kn

XTRA KONOPLJA PRŽENA 1KH

Mljevena i odmašćena konoplja koja je još i naknadno tostirana radi još boljeg i aromatičnijeg mirisa u vašoj prihrani
22,00 Kn

XTRA KRUŠNE MRVICE 1KG

Fino mljevene krušne mrvice (prezle) predhodno osušene. Odličan dodatak prihrani za većinu riba u našim rijekama i jezerima. Omogućuje bolje i brže otapanje hrane u vodi.
20,00 Kn

XTRA LJEPILO ZA CRVE 1KG

Ljepilo za crve izuzetne kvalitete i čvrstoće. Služi za ljepljenje živih crva prilikom prihranjivanja ribe crvima. Omogućuje formiranje i bacanje kugli od crva u vodu, a u vodi se otapa i oslobađa crve i tako privlači ribu.
40,00 Kn

XTRA MELASA 500ML

Melasa je gusta, slatka tamnosmeđa tekućina. Sadrži oko 50% šećera, ali i hranjive tvari, esencijalne aminokiseline, željezo, kalcij, kalij, fosfor i magnezij.
22,00 Kn

XTRA SOJINO BRAŠNO FINO 1KG

Fino mljeveno odmašćeno sojino brašno. Nezaobilazan dodatak u proizvodnji boila, ali također i odličan dodatak u svakoj prihrani za većinu naših riba.
29,00 Kn
VSC Pro+ Online Trgovina   Online Trgovina