Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

Ostalo

Ukupno proizvoda: 8
Izbor filtera

KALUP FILEX METHOD FEEDER 75-1505

Gumeni kalup za FILEX method hranilice. Kalup osigurava konstantnu težinu prihrane u hranilici. Optimalna fleksibilnost i neljepljiva površina osiguravaju da napunjena hranilica brzo i lako ispadne iz kalupa. Pojedinačno pakiranje u vrećici.
1,19 €

KALUP FILEX QUICK CHANGE METHOD FEEDER 75-8963

Q.C. gumeni kalup je dizajniran također i za Filex UNO method hranilice. Kalup osigurava konstantnu težinu prihrane u hranilici. Optimalna fleksibilnost i neljepljiva površina. Pojedinačno pakiranje u vrećici.
1,19 €

KALUP METHOD FEEDER SOFT TARGET

Mekani kalup za method hranilice. U unutrašnjem djelu se nalazi dodatno ležište sa postavljenje mamca u hranu. Pogodan za većinu method hranilica, a posebno za TARGET METHOD BOMB HRANILICE.
1,86 €

KALUP ZA HRANILICU DELUX S HELLFEEDER HH514

kalup za method feeder hranilice SMALL Univerzalni kalup za manje method feeder hranilice izradjen od kvalitetne i meke gume.
1,59 €

SET METHOD FEEDER 80G 75-4361 FIL FISHING

Set dvije hranilice težine 80g, dvije rolling vrtilice i jedan silikonski kalup namijenjen method feeder ribolovu. Radi se o nešto većim i težim hranilicama. Pakiranje je blister.
6,20 €

KALUP QUICK METHOD FEEDER 75-9786

Filex gumeni kalup specijalno dizajniran za quick change method hranilice. Kalup omogućuje konstantnu količinu prihrane u hranilici. Optimalne fleksibilnosti, izrađen od neljepljivog materijala koji omogućuje lagano punjenje i odvajanje hranilice. ...
Artikl trenutno nije dostupan
1,20 €

SET METHOD FEEDER 70G 75-4354 FIL FISHING

Set dvije hranilice težine 70g, dvije rolling vrtilice i jedan silikonski kalup namijenjen method feeder ribolovu. Radi se o nešto većim i težim hranilicama. Pakiranje je blister.
Artikl trenutno nije dostupan
5,70 €

SET METHOD FEEDER 90G 75-4378 FIL FISHING

Set dvije hranilice težine 90g, dvije rolling vrtilice i jedan silikonski kalup namijenjen method feeder ribolovu. Radi se o nešto većim i težim hranilicama. Pakiranje je blister.
Artikl trenutno nije dostupan
6,50 €
VSC Pro+ Online Trgovina   Online prodaja