Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

Tekuće arome

Ukupno proizvoda: 13
Izbor filtera

POWER DROP SCOPEX 60ML

Popularni dip u kapima proizvođača Zadravec Baits. Može se koristiti kao atraktor kapajući ga na boile u šaranskom ribolovu ili na mamce i hranilice u method i feeder ribolovu. Osim jakog mirisa atraktivnošću pridonosi i stvaranje oblaka u vodi jar ...
5,18 €

SPREJ SOFT LURE CATFISH FILEX 80-3869

Stimulator gladi i griza za soma u spreju. Može se špricati po živim mamcima, ali i po umjetnom varalicama. Pakiranje u bočici sa pumpicom 30ml.
4,00 €

SPREJ SOFT LURE ZANDER FILEX 80-3852

Stimulator gladi i griza za smuđa u spreju. Može se špricati po živim mamcima, ali i po umjetnom varalicama. Pakiranje u bočici sa pumpicom 30ml.
4,00 €

TARGET HUNGRY PIKE 30ML SPREJ

Stimulator gladi i griza za štuku u spreju. Može se špricati po živim mamcima, ali i po umjetnom varalicama. Pakiranje u bočici sa pimpicom 30ml.
3,97 €

XTRA CSL NATUR 500G TARGET

Tekući dodatak CSL corn step liquor prirodne arome, pakiranje 500g u praktične bočice. Doziranje 20-40g na 500g suhog miksa ili nekog drugog mamca.
3,98 €

XTRA SIRUP JAGODA 500ML

Gusti tekući koncentrat JAGODE. Može se upotrebljavati kao aditiv u pripremi prihrane, ali se odlično pokazao i kao dip ili booster za boile i sl. NE OTAPA PVA.
4,25 €

XTRA SIRUP SQUID-OCTOPUS 500ML

Gusti tekući koncentrat LIGNJE I HOBOTNICE. Može se upotrebljavati kao aditiv u pripremi prihrane, ali se odlično pokazao i kao dip ili booster za boile i sl. NE OTAPA PVA.
4,25 €

XTRA SIRUP TUTTI FRUTTI 500ML

Gusti tekući koncentrat MIJEŠAVINE VOĆA. Može se upotrebljavati kao aditiv u pripremi prihrane, ali se odlično pokazao i kao dip ili booster za boile i sl. NE OTAPA PVA.
3,98 €

XTRA SIRUP VANILIJA 500ML

Gusti tekući koncentrat VANILIJE. Može se upotrebljavati kao aditiv u pripremi prihrane, ali se odlično pokazao i kao dip ili booster za boile i sl. NE OTAPA PVA.
3,98 €
2 pages
VSC Pro+ Internet Shop   Otvorite Internet Trgovinu