Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Ukupno proizvoda: 29
Izbor filtera

DEADLY SPINNER CLASSIC 5# GOLD

Leptir matalna rotirajuća vaalica "spinner" zlatne boje. Veličina 5, idealna za lov krupnih grabljivica s naglaskom na štuku.
1,66 €

DEADLY SPINNER WILLOW 4# 14G RAINBOW SPOTS

Leptir matalna rotirajuća varlica "spinner" jarkih fluo boja sa crnim točkama. Veličina 5, idealna za lov krupnih grabljivica s naglaskom na štuku.
1,66 €

IGLA ZA ŠNIRANJE KEDERA 13CM XTRA BAITS

Odlična metalna igla za montažu živog mamca. Plosnatog je presjeka, sa jedne strane koso naoštrena, dok se sa druge strane nalazi mala kukica sa preklopnikom.
0,80 €

RAŠLJICE SA METALNIM NAVOJEM I GUMICOM XTRA BAITS

Rašljice fiksne V oblika izrađene od žilave plastike fluo boje. Univerzalni metalni navoj sa gumenom podloškicom za fiksiranje.
1,13 €

STOPERI GUMENI L XTRA BAITS

Gumeni stoperi visoke kvalitete. Koriste se kao stoperi kod sistema sa raznim kliznim plovcima, kao gumeni amortizeri u feeder ribolovu i sl. Crne boje. Veličina L
0,53 €

STOPERI GUMENI M XTRA BAITS

Gumeni stoperi visoke kvalitete. Koriste se kao stoperi kod sistema sa raznim kliznim plovcima, kao gumeni amortizeri u feeder ribolovu i sl. Crne boje. Veličina M
0,53 €

STOPERI GUMENI XL XTRA BAITS

Gumeni stoperi visoke kvalitete. Koriste se kao stoperi kod sistema sa raznim kliznim plovcima, kao gumeni amortizeri u feeder ribolovu i sl. Crne boje. Veličina XL
0,53 €

STRINGER KOPČE NA KONOPU 5 KOPČI TARGET 31-1034

Stringer kopče za čuvanje ribe na konopu. U kompletu je metalna kopča koja se nalazi na kraju konopa. Na konopu se nalazi 5 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc zip vrećici.
5,71 €

STRINGER KOPČE NA KONOPU 5 KOPČI TARGET 31-1035

Stringer kopče za čuvanje ribe na konopu. U kompletu je metalna kopča-karabin koja se nalazi na kraju konopa. Na konopu se nalazi 5 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc zip vrećici.
4,65 €

STRINGER KOPČE NA SAJLICI 5 KOPČI TARGET 31-1037

Stringer kopče za čuvanje ribe na sajlici. U kompletu je metalna kopča-karabin koja se nalazi na kraju sajlice. Na sajlici se nalazi 5 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc zip vrećici.
5,18 €

STRINGER KOPČE SA PLOVKOM 5 KOPČI TARGET 31-1036

Stringer kopče za čuvanje ribe na sajlici, sa plovkom zbog lakše uočljivosti. U kompletu metalna kopča-karabin koja se nalazi na kraju sajlice. Na sajlici se nalazi 5 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc torbici sa zipom.
5,71 €

STRINGER KOPČE SA PLOVKOM 5 KOPČI TARGET 31-1038

Stringer kopče za čuvanje ribe na sajlici, sa plovkom zbog lakše uočljivosti. U kompletu je metalna kopča-karabin koja se nalazi na kraju sajlice i plastična motalica. Na sajlici se nalazi 5 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc torbici sa ...
5,97 €
VSC Pro+ Web Trgovina   Web Trgovina